Over

Het team van Actiepakker.nl is sinds 1998 actief online als uitgever van diverse websites.

In 2007 is Actiepakker als een van de eersten gestart met het verzamelen en publiceren van acties. Op dat moment gaven de 2 á 3 bestaande websites in dit segment, waaronder Actiepagina.nl, een incompleet overzicht van interessante kortingen en kortingscodes voor consumenten. Vandaag de dag zijn er meer dan 100 websites in Nederland actief die min of meer hetzelfde doen als waar wij met Actiepakker in 2007 mee zijn begonnen.

Tegenwoordig vinden duizenden consumenten hun weg naar Actiepakker.nl op zoek naar de nieuwste voordeelacties. 24 uur per dag zoeken wij online naar de meest actuele kortingscodes. Daarnaast vermelden wij ook de leukste aanbiedingen, acties en koopjes die we online kunnen vinden bij vrijwel alle populaire webwinkels zoals Hema, Bol.com, H&M, Otto, Coolblue, Spartoo, V&D, Zooplus, CenterParcs en meer.

Diverse publicaties waaronder Computer Totaal, Molblog en Managersonline hebben in het verleden inhoudelijk aandacht besteed aan Actiepakker.nl. De oprichter van Actiepakker is sinds 1998 actief als Online Marketeer (LinkedIn)

De laatste maanden is er een bedrijf actief dat de naam Actiepakker misbruikt in haar e-mails. Actiepakker stuurt geen mailings en laat geen mailings door derden versturen.

Actiepakker.nl staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel Limburg met inschrijvingsnummer: 14083780

Vestigingsadres: (geen bezoek adres)
Rijksweg Zuid 27
6131 AL SITTARD